Post by ocokopvarea on Mar 4, 2022 13:03:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Survivors: Match 3・Lost Island IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ viac vytrvalosti hack ▞▞▞
▞▞▞ Survivors: Match 3・Lost Island 2022 version ▞▞▞
Dobrá hra, ale je ťažké nájsť niečo kvôli malej obrazovke, stačí pridať hĺbku alebo zdôrazniť chýbajúce položky.
Mám rád príbeh, ale niekedy, keď zbieram predmety na úlohu, hra ich neuloží do môjho inventára. Musím použiť svoje drahokamy. V tejto hre nebudem za nič platiť. Keď mi dôjdu drahokamy, odinštalujem hru.
Práve som dnes spustil hru, & Páči sa mi to....aj hrať. Pravdepodobne ho však do zajtra odinštalujem. Len to stojí príliš veľa! Potrebujem 3 diamanty na všetko, čo robíš... Už som minul 30 dolárov. v hre & došli mi diamanty... áno, myslím, že som skončil
bol by to ovela lepsi zazitok, keby tie hry neboli take neskutocne tazke na prechod..... ale cely koncept je super
nie je to zlé, predpokladajme, že pri výbere, ktorým drahokamom sa má pohnúť, sa niekedy pohne iným, namiesto toho je veľmi citlivý na dotyk, ale inak by to bola úžasná hra
Vlastne zle dať nulovú hviezdičku. Vyzerá to ako pekná hra na hranie, keď si ju stiahnete, potom musíte stiahnuť ďalší súbor. Čakal som celé hodiny, kým som videl, že sa to zvýši o 2%, keď mi povedalo, že sa musím pripojiť k internetu, aby som mohol hrať hru. Takže áno, skúsil som to znova, ale stále to isté, takže som ani nezačal hrať, takže som hru vymazal. Skutočne množstvo údajov
úžasná grafika, pekný príbeh. Len jeden problém, zápas 3 je nanič. Pozrime sa tiež na videá na získanie diamantov, zarobiť len 1 trvá večnosť. Ak to vyriešite, dám hre 5 hviezdičiek
Páči sa mi všetko okrem zodpovedajúcej hry, ktorá ma odvádza od zábavnej časti hry
Skvelá hra
Zápas 3 kazí zábavu. Obtiažnosť minihry je len frustrujúca. Poskytnite aspoň spôsob, ako zarobiť vylepšenia bez nákupu za $$. Čoskoro to odinštalujem, keďže je to už nuda.
na začiatku som si hru naozaj užíval. ale dospelo to do bodu, že hádanky boli takmer nemožné prejsť bez nákupov. Som naozaj sklamaný, pretože som si hru užíval. budem mazať.
Nudná hra, príliš veľa hádaniek so zápasom 3, ktoré absolútne opovrhujem. Mohla to byť skvelá hra a v žiadnej hre nebudem platiť za ďalšie ťahy. Odinštalovať
Survivors: Match 3・Lost Island Avanture vlbk
Dobré hry, ale neznášam hádanky. Videá stále hovoria, že to nie je hotový nezmysel. Dúfam, že existuje bezplatný tip, kde nájsť ďalšie položky bez použitia drahokamov. Začal som ju hrať v roku 2017, potom som ju na mesiace prestal hrať. Hral som to znova, aby som zistil, či došlo k zlepšeniu, ale je tu malé zlepšenie. Ak počas hrania puzzle prehráte, stále ho môžete hrať, kým puzzle nedokončíte. Ale aj tak je to na hovno. Prosím o zlepšenie.
Dostal som sa na úroveň výletnej lode. Čakal som na aktualizáciu a e-mail mi nevrátia. Ak nedostanem odpoveď, čoskoro hru odinštalujem. Stále žiadna aktualizácia ani odpoveď od g5. Odstránili z nich každú hru a NEBUDÚ ZNOVU HRAŤ ŽIADNÚ Z ICH HRY. OD MŇA NEGATÍVNYCH 5 HVIEZDIEK.
Mega otravné hádanky bez riešenia v poslednom kole. Hádanky sú obmedzené na pohyby v žiadnom momente. V podstate vás vývojári nútia míňať peniaze, ak chcete pokrok. Odstránené.
Fajn
trochu nudné, keď musíte hrať zápasovú hru, aby ste splnili úlohy, malo by to byť aspoň trochu náročné, možno by boli pekné nejaké skryté predmety alebo hádanky. Je tiež veľmi nepríjemné, keď sa objavia úlohy týkajúce sa hľadania predmetov, ale nie je ani zďaleka jasné, kde hľadať a potom musíte zaplatiť za nápovedu
Milujem hranie v čase, keď nie som v nečinnosti!!! Táto hra je skvelá na hranie s priateľmi, dá vám niečo robiť, keď ste na stretnutiach
pekná grafika...nie len ďalšia zápasová hra * Aktualizujem moju recenziu...som v 3. základni pri jazere a zrúti sa, keď sa pokúsim otvoriť hru bez toho, aby som teraz dokončil všetky zápasové hry v tejto úlohe...berie drahokamy poraziť lvls a nájsť veci...veľmi náročné
Trochu nudné, chcem tomu dať šancu zlepšiť sa...možno sa stane niečo vzrušujúce.....
Velmi dobra len neda sa mi nic zbiera lebo mam plny sklad ako sa zbavim tych veci co tam mam nepomaha ani variť
Survivors: Match 3・Lost Island Petualangan ejz
Bola to dobrá hra, kým sa hádanky nestali ťažko vyplniteľnými bez boosterov. A nie je dostatok diamantov na nákup zosilňovačov. Hrozné, pretože teraz hru kvôli tomu odinštalujem
Veľmi príjemné hranie vás núti premýšľať, aj keď môže byť niekedy otravné, aj keď to hrám už veky, má to výhodu oproti iným hrám, pretože nemusíte čakať, kým sa nahromadí energia
Nie je možné postúpiť bez zaplatenia obrovských súm peňazí. Falošná reklama a frustrujúca.
Hra sa zastavila. Rovnako ako hry Island Castaway, ktoré neboli dlhé roky aktualizované. Survivors na mojom iPade bol taký zlý, že pred otvorením často havaroval. Teraz to mám na Windows 10, čo je v poriadku. Čo sa týka ďalšej aktualizácie, to si môže každý domyslieť.
je to skvelá hra a to všetko a milujem novú aktualizovanú verziu, hra sa stala menej exkluzívnou a zábavnejšou namiesto toho, aby bola pre všetkých obrovskou frustráciou.
Zábavná hra, ktorá sa práve začala hrať, ale je smutné, že nakoniec musíte minúť peniaze, aby ste v hre postúpili.
mohlo by to byť skvelé, ale museli zahrnúť zápas 3... niečo, čo v reklamách nespomínajú. Mínus 3 hviezdičky.
Čo sa deje v G5? Hral som novú verziu v pohode, dostal som sa na sopku, potom BAM sa zastavil. Nedá mi to moje denné odmeny, nedovolí mi napredovať, dokonca ani e-mailovanie nič nerobí!! Rozhodol som sa odinštalovať a znova nainštalovať, potom som stratil miesto, kde som len zistil, že to vôbec nepomohlo! Nie som prinajmenšom šťastný... prosím opravte hru, pretože sa mi táto hra páči!!
Jediným problémom tejto hry je, že nemôžete vyhrať diamanty zo žiadneho dokončenia úrovne, musíte minúť skutočné peniaze na nákup kombinovaných pomocníkov a nemôžem si dovoliť kúpiť za skutočné peniaze. Hru sa žiaľ chystáme odstrániť.
hra pokračuje na čiernu obrazovku a potom sa zavrie vyžaduje príliš veľa nákupov na postup alebo vyriešenie problémov, hry je takmer nemožné vyhrať bez nákladných vylepšení
otvorí sa a prejde na scénu, na ktorej som skončil pred viac ako mesiacom, ale potom hru zatvorí a zakaždým urobí to isté
Veci sa ťažko hľadajú a na ich nájdenie sa plytvá diamantmi. Bude lepšie, ak bude existovať indikátor, kde nájsť vec, ktorú potrebujeme.
som v hre nový, ale hra nie je jednoduchá.....niektoré hádanky bolo idiotské hrať......bol som 3 dni na to, aby som hral na pumpe, ale stále nemôžem dokončiť, pretože mi to nejde hádanka.....môžeš to opraviť.....
Mad Skills Motocross 3 Carreras zfml
Survivors: Match 3・Lost Island Pakikipagsapalaran tzg
Survivors: Quest Insel Spiele Abenteuer zfe
Hral som to pred 2 rokmi a bola to zábava, neexistovali žiadne zápasové minihry, len ste museli niečo urobiť a čakať Bolo to oveľa lepšie bez zápasových minihier
rád som hral, ale po aktualizácii to nemôžem otvoriť. stále sa to mýli. píše sa o fatálnej chybe
Nestrácajte čas ani peniaze. Túto hru som hral dlho a kúpil som si veci. Hra teraz neuloží môj postup a po odoslaní e-mailov so žiadosťou o vysvetlenie s tým nikto nič neurobil. S radosťou by som čakal na opravu hry, ale teraz nebudem strácať čas touto hrou ani inými od tohto tvorcu.
Celkom dobre.
Super hra
Zatiaľ dobrá hra, dostala 3, pretože ma priviedla k hodnoteniu po menej ako hodine. Zatiaľ som toho veľa nestihol. Prehodnotí sa o niekoľko dní.
Mám s tým problém, server nefunguje, vymazal mi zvyšnú hru, tak čo mám robiť? Som tak naštvaný, že môj pokrok je preč!!!!! A skúsim to nahlásiť v hre a zobrazí sa mi "chyba" alebo načítanie.
Myslel som si, že táto hra je úžasná, ale keď niečo dohráte a prestanete hrať a vrátite sa neskôr, aby ste si zahrali hru, veci, ktoré ste dohrali predtým, než ste prestali hrať, musíte všetko zopakovať, chystám sa to vymazať 😤
celkom dobré, okrem všetkých mini hier sú rovnaké, mohli by ich všetky odstrániť, hra by bola zábavnejšia a menej otravná
Absolútne svinstvo. Prepojiť tri hry, ktoré musíte hrať každých 20 až 30 sekúnd, aby ste dosiahli základnú úlohu, sú jednoducho bolestivé
Dobrá hra
Frustrovaní, zakaždým, keď musíte dokončiť zadanie, vás pošle hrať zápas 3. Ak by som chcel hrať zápas 3, stiahol by som si candy crush.
Survivors: Match 3・Lost Island Pustolovske igre qpn