Post by ocokopvarea on Mar 4, 2022 13:00:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pop The Ice ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pop The Ice IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове безкрайни ключове ▞▞▞
▞▞▞ Pop The Ice 2022 version ▞▞▞
Честно казано, тази игра е жив боклук
Беше много хубава игра и прекарвам много време с нея. Но проблемът е, че не се запазва автоматично и също така няма бутон за запазване, което води до загуба на нивата, които сте спечелили.
Страхотно и продължавайте с нови нива
Както не се очакваше
Поддържано замразяване / затваряне на приложението. Загубен най-голям напредък поради това.
Наистина скучно с много реклами - не мога да повярвам на оценките!
Страхотно😀😁😂😀😀😀😁😁😀😁😁😁
Това винаги беше срив, когато се опитвам да отворя и също така затваря това приложение, което работи на заден план... Напълно боклук.....
Мразя тази игра не е отворена
Pop The Ice แอ็กชัน magv
Глупава игра. Не си губете времето с него.
Твърде много грешки и реклами. Освен това вибрацията беше толкова досадна.
Най-лошата игра, играна някога 😤
най-лошата игра някога, не нарушавайте дизайна
Доста е добре
Към много реклами
Ffcfcffffffff
Това е невероятно, наистина оценявам тази игра, когато чакам храната си в ресторанта или просто чакам на опашка в магазина за хранителни стоки. Единственият проблем е, че тук няма какво да се прави, само нормална игра.
Park Master Réflexion hbm
Обичам стила и фоновата музика 🎶
Не мога да играя, без да получавам реклама на всеки 2 секунди, поради което я изтрих в рамките на 10 минути след като я имам, защото е непоносимо за мен.
хубаво
беше лесно, отколкото просто стана трудно от нищото на ниво 40. загуби интерес.
Игра Бакар
Грешка в запазването на играта... завърших 77 лв., но все още иска да играя 75 лв....трябва ли да играя отново и отново.....Поправете проблема с d, тогава ще дам 5 звезди....
Просто и същевременно много ангажиращо!!
Забавна игра, но няколко забележителни проблема. Първо, тази игра има голямо количество rng. Една от чашите се плъзга от ръба и трябва да я влезете, преди да падне. За съжаление, тъй като позиционирането е произволно, в 99% от времето чашите никога не се подреждат, преди да паднат, и следователно няма възможен начин да го завършите успешно, освен ако не извадите късмет няколко пъти подред, което се случва рядко. Освен това всеки неизправност причинява супер силна вибрация, която не може да бъде изключена. Поправете това, моля.
Добра игра, полезна през свободното време..
Мисля, че се гмуркаш. Правете повече
Ами 1-во вибрира всяка смърт 2-ро е скучно
Добра игра, но когато отворя тази игра, силата на звука винаги е активирана и ако съм го деактивирал в опциите на играта.
Pop The Ice অ্যাকশন gugk
Много реклами бяха раздразнени и демонтирани
не харесвам вибрациите, когато падна ледът. моля, направете бутон, за да го деактивирате.
Това е предизвикателно
iza 💋mae g Regalado 1💋💕😇😢🐶🐹🐕🐩👜😞😘😐
Всеки път, когато стартирам играта целият ми напредък се изтрива и трябва да играя от ниво 1.
Страхотна игра, просто мразя всички реклами, които не са свързани с играта. Особено този в дъното на играта. 😩
Pop The Ice Aksyon yhs
добра игра
чакам черешата да излезе
Това е много добре направена игра и нямам никакви оплаквания!
Реклама ударена игра.безполезно за игра
Pop The Ice Akční wdn
Тази игра е гадна @$$ Не бих ви препоръчал да играете тази ужасна игра!!!!
😎 Готино е